вівторок, 14 червня 2011 11:16

Співачки та моделі зіграли у гольф на шпильках
16

Фото: Андрій Шматов

У столичному Гольф-центрі відбувся 4 жіночий чемпіонат "Гольф на шпильках". Прийшли телеведуча Лідія Таран, співачка Анастасія Приходько, Тетяна Піскарьова, Аліна Завальська, модель Ганна Пославська та Елеонора Масалаб.

"Граю у гольф вже кілька років. Першого разу запросили друзі в один з київських гольф-центрів. Мені сподобалося, бо з першого разу все виходило", - розповіла Gazeta.ua Елеонора Масалаб.

"Я люблю займатися спортом. Кожного тижня ходжу в басейн, тричі на тиждень відвідую спортивний зал. Це запорука гарного здоров'я і самопочуття. А ще заняття спортом допомагають зберігати гарну форму. Я жодного разу не сиділа на дієті, хоч в їжі себе ніколи не обмежувала", - додала вона.

Ведучим турніру був Максим Неліпа. На початку церемонії відкриття він довго зачитував список спонсорів турніру. Коли надав слово директору гольф-центру, серветкою почав витирати піт з чола.

Співачка Анастасія Приходько грала у гольф вперше. Її м'яч долетів до позначки 100 метрів.

Ольга Полякова прийшла на турнір з донькою Марією.

"Доньку щойно забрала із французького ліцею. Не встигла відвести додому, тому взяла з собою", - пояснила вона.

Полякова двічі вдарила по м'ячу. Після неї у гольф зіграла її донька.

"В цьому році Маша піде до першого класу. Школу ще не вибрали. Думаємо, залишимося у французькому ліцеї, куди донька ходить вже три роки. Маша добре розмовляє французькою", - розповіла співачка про свою доньку.

Зараз ви читаєте новину «Співачки та моделі зіграли у гольф на шпильках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути