вівторок, 07 червня 2011 11:56

Леді Гага повністю оголила груди на "модному Оскарі"
14

Фото: Reuters
Джесіка Альба

У нью-йоркському Лінкольн центрі відбулася модна премія CFDA Awards, яку називають "Модним Оскаром". CFDA Fashion Awards традиційно відзначає найвидатніших діячів американської модної сцени.

Гостями премії стали найзначніші фешн-фігури, такі як Анна Вінтур, Марк Джейкобс, Донна Каран та багато інших, а вручення нагороди можна сказати пройшло в камерній обстановці.

Набйільш екстравагантно одяглась у той вечір, звичайно ж, Леді Гага. На церемонію нагородження співачка приїхала в довгій чорній сукні. Вона такою виявилася лише збоку, спідниці із зворотного боку просто не було. І на високій платформі без каблука. А коли Гага почала позувати перед камерами, плаття непомітно сповзло, і на радість фотографам, у неї оголилася груди.

Вона отримала спеціальну нагороду "Ікона стилю" від Ради модних дизайнерів США за особливий внесок в індустрію моди.

Не змогла пропустити такої події і вагітна актриса Джесіка Альба. 30-річна зірка Голлівуду залишила маленьку доньку з чоловіком Кешем Уорреном і поїхала веселитися.

Міранда Керр, дружина Орландо Блума, яка нещодавно народила йому сина, з'явилася у вбранні від Michael Kors, який гарно підкреслив її відновлену фігуру.

Відзначили в той вечір і кольорове плаття знаменитої доньки соліста Aerosmith, Лів Тайлер. Краше за інших причепурилися й сестрички Олсен. 24-річні дизайнери отримали спеціальну нагороду від Swarowski за "кращі жіночі вбрання". 

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага повністю оголила груди на "модному Оскарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути