пʼятниця, 29 листопада 2013 13:07

Відомий гонщик назвав китайські автомобілі "капсулами смерті"

Відомий гонщик назвав китайські автомобілі "капсулами смерті"
Китайські авто б'ються, наче іграшки, і вбивають українців, повідомляють у програмі "Територія обману" на ТСН.

Журналісти провели   рейд по салонах китайських авто, щоб показати, як українцям продають смерть на колесах. Втім, консультант одного зі столичних салонів переконує: "У машині все є за безпекою, комфортом, надійністю з металу".

Відправивишись на автобазар вживаних авто, автори сюжети перевірили якість дворічних китайських авто. Виявилося, що майже новий автомобіль вже починає гнити. А ось залізний китаєць вартістю п'ять тисяч доларів і взагалі виявився напівпластмасовим - пасажирські дверцята ледь відкриваються, а багажник - тільки з третьої спроби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилися перші зображення Lamborghini Cabrera без камуфляжу

Гонщик Олександр Салюк, який краще за всіх ганяє на спортивних автомобілях в Європі, розповів, що на китайських авто краще не їздити. "Я себе не відчуваю в безпеці, коли сиджу в цьому автомобілі", - говорить він.

Володар Кубка Європи називає всі машини китайського автопрому "капсулами смерті" і навіть не приймається їх порівнювати з "німцями".

Зараз ви читаєте новину «Відомий гонщик назвав китайські автомобілі "капсулами смерті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути