четвер, 08 грудня 2011 14:43

Вертолітні майданчики і резиденції Януковича в Криму подорожчали на 90 мільйонів

Вертолітні майданчики і резиденції Януковича в Криму подорожчали на 90 мільйонів

Головне управління санаторно-курортних установ в АРК Державного управління справами 5 грудня ухвалило рішення про закупівлю додаткових робіт на суму 90,37 млн грн з реконструкції президентських резиденцій і будівництва вертолітних майданчиків в Криму.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".

Додаткові роботи з реконструкції будівель, споруд та інженерних мереж державних дач № 9, 10 і будівництво вертолітного майданчика в смт. Форос коштуватимуть 20,57 млн грн. Ранее на ці об'єкти було виділено 64,50 млн грн.

Додаткові роботи з реконструкції будівель державних резиденцій № 6, 8 у смт. Форос коштуватимуть 49,38 млн грн. Ранее на ці об'єкти було виділено 50,60 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДУСя купує гусячу печінку, курячі серця та качину грудку за півмільйона

Додаткові роботи з реконструкції будівель державної резиденції № 3 та будівництво вертолітного майданчика в смт. Массандра коштуватимуть 20,42 млн грн. Ранее на ці об'єкти було виділено 41,20 млн грн.

Джерелом фінансування є кошти державного бюджету. Роботи повинні бути виконані до грудня 2012 року. Додаткові закупівлі проводяться "в зв'язку з необхідністю додаткових робіт і виділенням додаткових коштів", зазначено в обгрунтуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ганьба владі!" - чорнобильці оголосили сухе голодування

Всі угоди планується укласти за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника" з установою Міністерства оборони "28 управління начальника робіт", яке цього року вже отримало підряди по цих об'єктах на 156,30 млн грн.

Таким чином вартість ремонту кримських резиденцій Віктора Януковича після остаточного висновку операцій складе 246,67 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Вертолітні майданчики і резиденції Януковича в Криму подорожчали на 90 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути