середа, 28 березня 2012 12:03

Українську "трубу" оцінить "Бейкер Тіллі Україна ЕК" за 4,1 мільйона гривень

Українську "трубу" оцінить "Бейкер Тіллі Україна ЕК" за 4,1 мільйона гривень
"Нафтогаз України" уточнив, що переможець відібраний за найбільшою кількістю балів. Фото: vu.ua

Комітет з конкурсних торгів Національної акціонерної компанії (НАК) "Нафтогаз України" визначив переможцем конкурсу з відбору оцінювача вартості активів української газотранспортної системи (ГТС) ТОВ "Бейкер Тіллі Україна ЕК" (Київ) - незалежного члена міжнародної мережі Baker Tilly International.

Як зазначено у повідомленні прес-служби НАК, ціна конкурсної пропозиції "Бейкер Тіллі Україна" становить 4,1 млн грн.

"Нафтогаз України" уточнив, що переможець відібраний за найбільшою кількістю балів. Він повинен провести оцінку вартості активів системи магістрального трубопровідного транспорту газу, в тому числі підземних сховищ газу і об'єктів інфраструктури, у термін до 1 серпня 2012 року.

Нагадаємо, до другого етапу конкурсу, крім "Бейкер Тіллі Україна", були допущені компанії "Дафф енд Фелпс" (Нью-Йорк) з ціною пропозиції 4,4 млн грн і ТОВ "Ернст енд Янг" (Київ) з ??ціною 5,92 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ощадбанк" розпочне виплачувати "Вітіно тисячу" в липні

"Бейкер Тіллі Україна" надає послуги в сфері аудиту, бізнес консультування, незалежної оцінки, бухгалтерського та управлінського обліку. Працює на українському ринку з квітня 1999 року і належить до числа найбільших аудиторських компаній країни.

Систему магістральних газопроводів і підземних сховищ газу країни експлуатує "Укртрансгаз". Пропускна здатність ГТС України на вході становить 288 млрд куб. м, на виході - 178,5 млрд куб. м, у тому числі в країни Європи 142,5 млрд куб. м, Молдову - 3,5 млрд куб. м.

Зараз ви читаєте новину «Українську "трубу" оцінить "Бейкер Тіллі Україна ЕК" за 4,1 мільйона гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути