понеділок, 05 грудня 2011 15:29

Україна домовилась із французами модернізувати бойові вертольоти

Україна домовилась із французами модернізувати бойові вертольоти

Держконцерн "Укроборонпром" і французька Sagem домовилися про відновлення співпраці за програмою модернізації бойових вертольотів Мі-24 армійської авіації сухопутних військ збройних сил України.

Як повідомили в держконцерні, додаткова угода до контракту, укладеного сторонами в 2008 році, підписано ДК "Укроборонпром" і Sagem минулої п'ятниці в Парижі.

"Підписаний документ дозволяє відновити реалізацію програми та забезпечити модернізацію українських вертольотів до рівня найсучасніших бойових машин", - зазначили в держконцерні.

В "Укроборонпромі" не оголошують деталі програми співпраці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна отримала від Іраку гроші за бронетехніку

Глава ДК "Укроборонпром" Дмитро Саламатін високо оцінив досягнуті домовленості. Зазначив, що вони дозволять Україні "відчутно підвищити боєздатність і технічні можливості парку бойових вертольотів".

Під час презентації технологічних і виробничих можливостей українського ОПК, проведеної держконцерном французькій стороні, глава держконцерну озвучив зацікавленість у залученні європейських інвестицій в український оборонний комплекс.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Вінниці показали українські літаки "Дельфін" та "Фермер-300"

"Запрошую французьких інвесторів в Україну. У нас створені всі умови для оперативного налагодження спільних виробництв у сфері високих технологій ОПК. Така діяльність дозволить нам створювати спільні проекти і виходити з ними на нові перспективні ринки", - заявив Саламатін.

Зараз ви читаєте новину «Україна домовилась із французами модернізувати бойові вертольоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути