понеділок, 09 грудня 2013 17:50

У мережі з'явилися "живі" фотографії гібридного спортакра BMW i8
6

На громадських дорогах помічений "живий" екземпляр BMW i8. Нова гібридна модель BMW i8, яка в Німеччині буде продаватися вже навесні майбутнього року, обійдеться покупцям в €120 тисяч.

Спорткар i8 має силову установку в 362 "конячки", що складається з 231-сильного турбірованного бензинового мотора об'ємом 1,5 літра і електродвигуна, що працює від літієвих батарей. Керувати цим серйозним агрегатом допомагає 6-ступінчаста коробка-автомат. До першої "сотні" BMW i8 може розігнатися за 4,4 секунди. А максимальний розгін суперкара відповідає позначці "250 км/год".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авангардний кросовер Lexus LF-NX стане серійним

При повному баку авто може проїхати 500 км, з них 35 км - суто на електротязі. Чисто "електричний" пробіг досить скромний, але за словами інженерів-конструкторів, це лише "початок" і зараз ведуться розробки щодо збільшення пробігу на акумуляторах. Максимальна швидкість i8 досягає 250 км/год.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилися "живі" фотографії гібридного спортакра BMW i8». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути