Ексклюзиви
середа, 23 травня 2012 09:22

Порошенко поговорив з місією МВФ про відновлення співпраці

Порошенко поговорив з місією МВФ про відновлення співпраці
Під час зустрічі з Місією МВФ Петро Порошенко зауважив позитивні зрушення у сфері міжнародного співробітництва. Фото: me.gov.ua

Міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко провів робочу зустріч з керівником місії європейського департаменту Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістофером Джарвісом.

Про це повідомила прес-служба відомства.

Під час зустрічі співрозмовники обговорили шляхи подальшої співпраці між МВФ і Мінекономрозвитку.

"Порошенко зазначив, що МВФ є для України стратегічним партнером і висловив сподівання про відновлення двостороннього співробітництва", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Як повідомили у відомстві, Порошенко, зауваживши позитивні зрушення у сфері міжнародного співробітництва – завершення переговорів щодо Угоди про асоціацію з Європейським союзом, наголосив, що сьогодні закладається нова філософія відносин між Україною та ЄС, яка дозволить перейти від принципів партнерства та співробітництва на якісно новий рівень - до політичної асоціації та економічної інтеграції.

Під час зустрічі сторони обговорили такі питання, як спрощення дозвільної та ліцензійної систем; удосконалення політики щодо нагляду та контролю;  удосконалення державної регуляторної політики та створення умов для виконання Закону "Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні".

Порошенко висловив переконання, що Україна сьогодні потребує дій, спрямованих на побудову відкритої та конкурентоспроможної економіки, формування професійної й ефективної системи державного управління, що дозволить вийти на новий рівень взаємин із МВФ та зміцнить партнерство.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко поговорив з місією МВФ про відновлення співпраці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути