вівторок, 23 липня 2013 17:49

Hyundai створила потужний зомбі-мобіль із кулеметами і бензопилами

Для захисту від навали зомбі компанія Hyundai побудувала автомобіль на базі хетчбека Veloster Turbo, який одержав на додаток до назви приставку Zombie Survival Machine.

Створена на честь популярного серіалу "Ходячі мерці", новинка була представлена ??на тематичному заході Comic-Con для шанувальників коміксів і науково-фантастичних фільмів в американському Сан-Дієго.

Автор: Фото: motor.ru
 

Броньовані захисні панелі на кузові й склі, вседорожні шини, потужні прожектори і гучномовець входять до складу устаткування зомбі-мобіля. Крім того, арсенал Veloster Zombie Survival Machine передбачає бензопили на передньому бампері, дві штурмові гвинтівки на капоті, станковий крупнокаліберний кулемет на даху, вогнемет, самурайський меч, а також бейсбольну биту, набиту цвяхами.

Автор: Фото: motor.ru
 

Корейська компанія також запустила онлайн-конфігуратор, в якому будь-який бажаючий може створити власну інтерпретацію автомобіля для захисту від навали зомбі на базі хетчбека Veloster Turbo, кросовера Santa Fe і седана Elantra. Кращий проект зомбі-мобіля представлять у рамках наступного конкурсу Comic-Con, який відбудеться у жовтні у Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «Hyundai створила потужний зомбі-мобіль із кулеметами і бензопилами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути