понеділок, 31 жовтня 2011 10:46

Honda показала перші офіційні фото серійного кросовера CR-V

Компанія Honda розповсюдила перші офіційні фотозображення нового кросовера CR-V, прем'єра якого запланована на Лос-Анджелеський автосалон.

Восени 2011 року в Мережі були опубліковані зображення кросовера, спрямовані виробником в патентне бюро. Нинішні фотографії Honda CR-V, продемонстровані компанією на своєму офіційному сайті, збігаються з ними практично повністю.

Від концептуального прототипу кросовер відрізняється лише пластиковими накладками, колесами меншого діаметру і дещо видозміненими бамперами.

Раніше було заявлено, що зі зміною поколінь кросовер стане більш технологічним і динамічним. Крім того, відомо, що CR-V отримає семимісний салон і розширену гамму силових агрегатів. Проте конкретними технічними деталями виробник поки не балує, приберігаючи інформацію для Лос-Анджелеської прем'єри.

Втім, за деякими даними, в США Honda CR-V отримає більш потужний, ніж раніше 2,4-літровий атмосферний двигун, який повинен буде демонструвати при цьому менший, ніж попередники, апетит.

За іншою версією, моторну гамму кросовера поповнить 2,5-літровий 200-сильний двигуном, а в Європі, куди CR-V потрапить восени наступного року, для нього запропонують і дизельні мотори.

Зараз ви читаєте новину «Honda показала перші офіційні фото серійного кросовера CR-V». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути