пʼятниця, 01 липня 2011 18:58

Греція хоче від ЄС ще 12 мільярдів євро

Греція хоче від ЄС ще 12 мільярдів євро

Уряд Греції сподівається на те, що союзники по Єврозоні нададуть країні черговий пакет фінансової допомоги в розмірі 12 мільярдів євро.

Про це заявив глава уряду цієї країни Георгіос Папандреу.

"Ми можемо зробити Грецію процвітаючою країною, і заслуговуємо цього, нам потрібен пакет додаткової допомоги для здійснення цих перетворень", - підкреслив він.

Грецькі власті очікують, що наступний транш дозволить їм виплатити зарплати та пенсії жителям країни до 8 липня цього року.

"Я сподіваюся на те, що в найближчі дні Євросоюз і Міжнародний валютний фонд проведуть зустріч, на якій будуть завершені необхідні процедури", - заявив Папандреу.

Міністри фінансів країн єврозони відмовилися від проведення зустрічі в Брюсселі 3 липня. Замість цього 2 липня вони проведуть телеконференцію, в ході якої обговорять питання виділення Греції наступного траншу допомоги з вже схвалених 110 мільярдів євро і схвалення додаткового фінансування.

Зараз ви читаєте новину «Греція хоче від ЄС ще 12 мільярдів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути