пʼятниця, 18 травня 2012 11:15

Dacia показала бюджетний фургон Dokker вартістю 9 тисяч євро

У бюджетного мінівена Dacia Lodgy з'явився колега - не менш бюджетний розвізний фургон Dacia Dokker.

Прем'єра "живої" новинки, поки показаної тільки на офіційних ілюстраціях, відбудеться найближчого уїкенду на виставці в Касабланці.

Назва моделі має символізувати її працездатність, вантажопідйомність і широкі можливості трансформації інтер'єру.

Раніше повідомлялося, що Lodgy і Dokker мають одну платформу, традиційно запозичену у седана Logan, причому Dokker логічно трохи коротший і вищий, ніж Lodgy. За іншими даними, фургон Dacia Dokker є перелицьованою версією відомого Renault Kangoo.

Офіційну технічну інформацію виробник оприлюднить, ймовірно, під час прем'єри. Але на користь першої версії говорить очевидна зовнішня схожість двох моделей Dacia.

Відомо, що Dokker з'явиться на ринку в вантажній та вантажопасажирській версіях. Причому обидві вони можуть бути забезпечені задніми дверима як з однієї, так і з двох сторін. Склад гами силових агрегатів також стане відомий пізніше.

Виробництво фургона налагодять на заводі концерну Renault Nissan в Марокко. На ринок цієї країни новинка вийде в першу чергу, але пізніше добереться і до європейських покупців. Очікується, що вартість базового Dacia Dokker складе близько 9 тис. євро. Продажі фургона стартують вже цього літа.

Зараз ви читаєте новину «Dacia показала бюджетний фургон Dokker вартістю 9 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути