середа, 22 травня 2013 12:12

Азаров наказав розповісти іноземцям, як вигідно вкладати гроші в Україну

Азаров наказав розповісти іноземцям, як вигідно вкладати гроші в Україну
Микола Азаров хоче розширювати співпрацю з міжнародними інвесторами. Фото: kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр Микола Азаров наголосив на необхідності для України розширювати співпрацю з міжнародними інвесторами і покращувати бізнес-клімат.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, глава уряду сьогодні на засіданні Кабінету міністрів наголосив, що необхідно за будь-яких умов розширяти співпрацю з інвесторами.

"Об'єктивно: достатньо привабливі умови ведення бізнесу в Україні вже є. Але про них недостатньо знають у світі. Треба міняти це", - підкреслив Азаров.

Так, розповів прем'єр, уряд ініціював проведення у Києві міжнародного бізнес-форуму "Україна і партнери", який заплановано на 13-14 червня 2013 року.

"Цей масштабний проект покликаний розкрити перед нашими партнерами всі нові можливості ведення бізнесу, створені урядом за останні роки. Ніхто в Європі не зробив стільки для дерегулювання підприємницької діяльності і лібералізації податкових і митних норм, як Україна. Ми готові донести до інвесторів, як користуватися цими можливостями" - наголосив Азаров.

Голова уряду підкреслив: "Сьогодні питання подальшого розвитку України, як ринку з унікальним геополітичним розташуванням і значним економічним потенціалом, привертає пильну увагу Європейського Союзу, СНД, Росії, Китаю та інших центрів впливу".

"Упевнений, що Форум стане платформою для діалогу, який об'єднає лідерів політичних, ділових та фінансових кіл, а також буде системним фактором міжнародного ділового співробітництва" - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Азаров наказав розповісти іноземцям, як вигідно вкладати гроші в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути