вівторок, 10 липня 2012 09:07

Авіаційні перевезення для НАТО здійснюватиме українсько-російська компанія

Авіаційні перевезення для НАТО здійснюватиме українсько-російська компанія
Ruslan SALIS GmbH - спільна компанія ДП "Антонов" і групи компаній "Волга-Днепр". Фото: poletim.net

Ruslan SALIS GmbH - спільна компанія ДП "Антонов" (Україна) і групи компаній "Волга-Днепр" (Росія) - перемогла в тендері на виконання стратегічних авіаційних перевезень в інтересах НАТО.

Про це повідомила прес-служба "Антонова" з посиланням на агентство NAMSA (NATO Maintenance and Support Agency), що представляє інтереси НАТО в програмі SALIS (Strategic Airlift Interim Solution).

"Ruslan SALIS є єдиною компанією, яка повністю відповідає нашим технічним вимогам", - зазначено в листі від тендерного комітету.

Нині починаються переговори з метою підготовки контракту між NAMSA і Ruslan SALIS, який буде діяти в 2013-2014 роках. Таким чином, "Руслани" продовжать роботу з доставки вантажів в інтересах НАТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада віддасть мільйон на англійську мову та ксерокси

Альянс "Антонов" і "Волга-Дніпро" має довгостроковий позитивний досвід роботи в рамках SALIS. Згідно з угодою, підписаною на початку 2006 року, у виконанні стратегічних перевезень в інтересах 18 країн-учасниць програми (Бельгії, Великої Британії, Угорщини, Німеччини, Греції, Данії, Канади, Люксембургу, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Португалії, Словаччини, Словенії, Фінляндії, Франції, Чехії та Швеції ) були задіяні до шести "Русланів" об'єднаного флоту "Антонов" і "Волги-Дніпра".

Для взаємодії з замовником та координації роботи спільного флоту в рамках програми, партнери створили спільну компанію "Ruslan SALIS", що базується в Лейпцигу.

Зараз ви читаєте новину «Авіаційні перевезення для НАТО здійснюватиме українсько-російська компанія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути