вівторок, 10 вересня 2013 11:16

Audi показала свій суперкар-позашляховик nanuk quattro
5

Компанія Audi представила концепт-кар nanuk quattro, який поєднує в собі елементи кросовера і суперкара. Презентація nanuk quattro пройшла в рамках Франкфурсткого автошоу.

Audi nanuk quattro оснастили п'ятилітровим дизельним двигуном V10, віддача якого становить 544 к.с. і 1000 Нм крутного моменту. Мотор поєднується з семиступінчастою роботизованою коробкою передач S tronic. З місця до "сотні" концепт-кар розганяється за 3,7 секунди, а його максимальна швидкість дорівнює 305 км/год. Середня витрата палива при цьому складає 7,8 літра на сто кілометрів пробігу. Маса автомобіля - 1900 кг.

У Києві вандали прокололи шини більше 150 автомобілів

Габаритна довжина концепт -кара становить 4541 міліметр, ширина - 1990 міліметрів, висота - 1337 міліметрів. Колісна база nanuk quattro дорівнює 2710 міліметрів.

Прототип побудований на алюмінієвій рамі Audi Space Frame. Кузовні панелі концепт -кара зроблені з карбону.

Концепт-кар nanuk quattro оснастили пневмопідвіскою. Залежно від ситуації дорожній просвіт може бути зменшений на 30 міліметрів або збільшений на 40 міліметрів. Причому величину кліренсу можна міняти як вручну, так і залишити це електроніці.

Інтер'єр nanuk quattro побудований навколо приладової панелі, на яку водій залежно від ситуації може виводити необхідну йому інформацію. Управління всіма функціями здійснюється за допомогою клавіш, які розташовані на рульовому колесі і центральному тунелі між сидіннями.

Плюс до всього, модель позбавлена ??традиційних бічних дзеркал заднього виду. Вони замінені камерами, зображення з яких передаються на пару дисплеїв, розташованих в салоні концепт-кара.

Зараз ви читаєте новину «Audi показала свій суперкар-позашляховик nanuk quattro». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути