понеділок, 09 вересня 2013 14:22

У Києві вандали прокололи шини більше 150 автомобілів

У Києві вандали прокололи шини більше 150 автомобілів

У ці вихідні на Лісовому масиві невідомі вандали прокололи шини у більш ніж 150 машин, повідомляє Сегодня.

Зловмисники не пожаліли колеса ні старенького "Запорожця", ні ржавої "Газелі", ні дорогих "Мерседеса" та "Ауді".

Зловмисники діяли вкрай жорстоко і кололи не одне колесо у автомобіля, а мінімум два, а то й одразу всі чотири. На одному авто зафіксовано 17 проколів в колесах.

"Я вийшов у 11:30 прогулятися з собакою і побачив, що всі чотири колеса мого авто Ford Focus проколоті. На голому місці доведеться викласти по 600 гривень за кожне. Ніяких записок або знаків на машині не було", - розповідає один з постраждалих, Сергій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Житомирі вандали понівечили десятки могил, бо не було грошей на гулянки

За його словами, постраждали майже всі машини, припарковані з обох боків вулиці Курчатова і у дворах: " Вандали діяли вночі. За моїм сусідом близько шести годин ранку приїжджало таксі і, за його розповідями, колеса вже були пробиті", - каже Сергій.

Деякі водії припускають, що це - підступи паркувальників . "Три тижні тому на розі Курчатова повісили знак парковки, по парній стороні намалювали синю лінію розмітки , а під двірники машин розіпхали листівки з пропозиціями платити за місце - 10 гривень просто так і 12 гривень, якщо фарбою напишуть на асфальті номер машини . Але чому я повинен платити за право паркуватися під вікнами свого будинку ?" - розповідає ще один постраждалий Дмитро. Не платили і його сусіди.

Друга версія події - в районі завелися народні месники, які пробивають колеса, щоб авто не захаращували проїзд по вулиці і тротуарах. Крім того, випадки вандалізму в ці вихідні були зафіксовані на сусідніх вулицях Ворошилова, Жукова, Лісовому проспекті.

Водії збираються залишати включеними в салонах автореєстратори, щоб застукати вандалів на гарячому. "Після цього передамо відео в міліцію, і, сподіваюся, їх швидше спіймають", - говорить один з постраждалих.

Зараз ви читаєте новину «У Києві вандали прокололи шини більше 150 автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

169

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути