понеділок, 10 грудня 2012 14:31

Авіарейси з Києва до "Шереметьєво" скасовують, пасажирам доведеться "розбиратися самим"

Авіарейси з Києва до "Шереметьєво" скасовують, пасажирам доведеться "розбиратися самим"
Аеропорт "Шереметьєво" з 11 грудня припинить обслуговування рейсів "Аеросвіту". Фото: svo.aero

ВАТ "Міжнародний аеропорт "Шереметьєво" з 11 грудня (з 00.00 за московським часом) припинить обслуговування рейсів авіакомпанії "Аеросвіт".

Як повідомила прес-служба "Шереметьєво", таке рішення прийняте у зв'язку з відмовою "Аеросвіту" погасити заборгованість перед аеропортом і його партнерами в розмірі 165,5 млн руб. (близько $5,3 млн).

"Рейси авіакомпанії "Аеросвіт" за поточну добу 10 грудня з "Шереметьєво" будуть обслужені в повному обсязі. Зупинка обслуговування рейсів авіакомпанії відбудеться 11 грудня з рейсу VV 451 00.20 Київ (Бориспіль) - Москва (Шереметьєво)", - сказано в повідомленні російського аеропорту.

"Шереметьєво" пообіцяв надати необхідне сприяння пасажирам в організації вильоту в перший день закриття рейсів 11 грудня.

"Авіакомпанія "Аерофлот" по можливості забезпечить виліт пасажирам рейсів "АероСвіт", у яких є квитки, куплені по код-шерінгу", - зазначено в повідомленні.

Починаючи з 12 грудня і наступні дні пасажирам авіакомпанії "Аеросвіт", які не здійснили повернення квитків в авіакомпанію, необхідно буде самостійно вирішувати всі виникаючі питання, звертаючись безпосередньо в авіакомпанію.

"За всі можливі наслідки для пасажирів відповідальність несе авіакомпанія "Аеросвіт", - сказано в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Авіарейси з Києва до "Шереметьєво" скасовують, пасажирам доведеться "розбиратися самим"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути