Ексклюзиви
пʼятниця, 01 квітня 2011 15:12

До кінця року в Україні буде мільйон безробітних?

До кінця року в Україні буде мільйон безробітних?

Якщо не переломити тенденцію, то до травня безробітних в Україні буде більше, ніж під час кризи, а до кінця року без роботи залишиться мільйон людей. У бюджеті доведеться закласти близько 800 млн грн на допомогу по безробіттю.

Про це заявила глава парламентського комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська.

За даними Держслужби статистики в останні місяці в Україні зростає кількість безробітних. Якщо в жовтні-2010 на обліку в центрі зайнятості стояли 421,2 тис. людей, то в лютому - 635,6 тис.

"За три останніх місяці за офіційною статистикою 215 тисяч осіб втратили роботу. Сьогодні діє виключно внутрішній фактор - руйнування економіки свідомими діями уряду ", - зазначила Королевська.

"Складається враження, що влада хоче зігнати українців з робочих місць навмисно. Віце-прем'єр Сергій Тігіпко нещодавно заявив про можливість "перекидання" трудових ресурсів з одних регіонів в інші.Тобто нашій наступній реформою стане створення трудових таборів Наступною реформою стане створення трудових таборів", - зізналася депутат.

Зараз ви читаєте новину «До кінця року в Україні буде мільйон безробітних? ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути