середа, 28 березня 2012 15:37
Андрій Бондар
Андрій Бондар
Андрій Бондар

Акт насильства

Достеменно невідомо, чого останнім часом побільшало — насильства чи нашої поінформованості про нього. Неодноразово доводиться чути, що воно "висить у повітрі". А його консистенція в людському сприйнятті коливається між непроглядним туманом і густою ватою.

Втім наше насильство — особливе. Його прояви такі химерні, що іноді здається, ніяке це не насильство, а звичайні рольові ігри, в яких кожен виконує відведену партію. Бо "жертва" — така ж уявна, як і "кат".

Кілька днів тому став свідком одного акту насильства. В абсолютно порожньому заміському ресторані пізнього вечора ми відзначали уродини подруги. Раптом, наче з повітря, з'являються двоє чоловіків — з побуряковілими від випитого обличчями, яким в інших країнах вже не наливають.

Вона — другої молодості повнява брюнетка, що закінчує зміну

У них не було нічого особливого — звичайні собі веселі дядьки під мухою. Вони тут уперше, вони не звідси і їм не страшно. Один замовляє горілку, а другий спілкується з офіціанткою. Вона — другої молодості повнява брюнетка, що закінчує зміну. Спочатку він ласо облизується, потім намагається вхопити її і всадити собі на коліна. Тоді підводиться з місця та починає масувати їй жирові складки на животі. Мабуть, у пошуку ерогенних зон.

У цю мить ми не розуміли, як поводитися. Не тому, що не виявляли лицарських якостей. Можна було б підвестися і спробувати захистити жінку від цього невибагливого мужицького залицяння. Якби жінка відверто не підігрувала б йому. Вона реготала і шарілася. Так роблять завжди жінки моєї країни у двох випадках: коли хочуть перевести залицяння в жарт і нейтралізувати або якщо бажають конкретного продовження. І потрібне в цій ситуації твоє лицарство?

Ми пішли звідти, залишивши їх утрьох. Наодинці з їхнім химерним актиком насильства, в якому ми точно були зайві.

Зараз ви читаєте новину «Акт насильства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути