четвер, 22 грудня 2016 13:57

Візажисти розповіли про відтінок помади, що став головним трендом року
7

Фото: beauty.ua
Ріанна

Фахівці індустрії краси визнали абсолютний тренд в макіяжі губ — помада ультра-темного кольору. Відтінок має бути справді контрастним. Наприклад, чорний, темно-коричневий темно-пурпурний.

Всесвітньо відомий візажист Люсія П'єроні коментуючи новий тренд зазначила, що темні відтінки підходять абсолютно всім. Як власницям темної шкіри, так й дівчатам з світлим лицем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина з "бровами-гігантами" підкорила інтернет

"Власниці світлої шкіри достойно оцінять ефект темної помади. Вона зробить обличчя свіжим, посилить сяйво шкіри, додасть макіяжу родзинку. Дівчатам з темною шкірою цей відтінок помади також "зіграє на руку". Підкреслить красу та форму губ, здорове сяяння шкіри ", - сказала Люсія П'єроні.

Варто відзначити, темні відтінки помад можна було побачити на показах Будинків моди Emanuel Ungaro та Christian Dior. Відтінки вже встигли полюбитися Ріанні та Джіджі Хадід.

Джуліанна Кай зірковий візажист Наталі Портман та Дженніфер Лоуренс. Виділила головні тренди макіяжу, що вже застаріли, але продовжують існувати.
Зараз ви читаєте новину «Візажисти розповіли про відтінок помади, що став головним трендом року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути