Ексклюзиви
пʼятниця, 22 грудня 2017 13:52

Українська телеведуча розкрила секрети догляду за шкірою взимку

Автор: Прес-служба
  Телеведуча Оксана Гутцайт
Телеведуча Оксана Гутцайт

Ведуча "Фактів" на ICTV Оксана Гутцайт поділилась секретами догляду за шкірою обличчя взимку.

"Зима для шкіри – це великий стрес. Вона стає сухою, втрачає пружність, мерзне. Але, якщо підібрати правильний комплекс щоденного догляду, то можна залишатися привабливою навіть взимку. Ввечері треба приділяти своїй шкірі більше часу, ніж вранці", – розповіла Gazeta.ua ведуча новин.

Вмивання талою водою

Ніколи не вмивайтеся звичайною водою з-під крана, вона містить хлорку, яка сушить шкіру. Використовуйте чисту талу воду або мінеральну без газу. В крайньому випадку підійде попередньо очищена за допомогою фільтра кип'ячена вода.

Ранковий догляд

Будь-який ранок повинен починатися з очищення шкіри і підготовки до нанесення декоративної косметики. Зимою краще відмовитись від зволожуючого крему і перейти на живильний. Він краще захищає лице від вітру і морозу.

Тонізація шкіри обличчя

Заповнити нестачу вологи взимку допоможе тонік, який підбирають по типу шкіри. А надати тонус та звузити пори – кубики льоду. Заморозьте цілющий трав'яний відвар або ягідний натуральний сік і протирайте щоденно обличчя, але не перед виходом із дому. Якщо шкіра жирна і блищить, надайте перевагу слабкому розчину зеленого чаю з лимонним соком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як можна бути красивою без макіяжу

Зима – час пілінгів

Коли сонце не активне, варто перейти на пілінги і скраби. Вони видаляють мертві клітини, стимулюють кровообіг і омолоджують. Після них обличчя стає гладеньким і сяючим. Для жирної шкіри підходять пілінги раз на 3–4 дні, для сухої – раз на 2 тижні. Досягти кращого ефекту можна, якщо попередньо розпарити обличчя.

Перед сном

Зимою не варто користуватися кремами "2 в 1". Краще купити окремо денний і нічний. Також можна змазувати шкіру кокосовою або оливковою олією – вони додатково живлять шкіру. Якщо на обличчі є запалення або акне, допоможуть спеціальні засоби, що містять саліцилову кислоту.

Американські вчені назвали найкорисніші каші, які варто їсти під час дієти. Серед круп - овес, ячмінь і коричневий рис.

Зараз ви читаєте новину «Українська телеведуча розкрила секрети догляду за шкірою взимку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути