Ексклюзиви
четвер, 05 серпня 2021 15:49

У стоматологічній клініці Star Smile зуби покривають діамантами

Привернути увагу до себе та своєї посмішки, можна незвичайним способом. У цьому допоможуть скайси. Це трендові прикраси на зубах, які вигадали у США. Там багато голлівудських зірок ними підкреслюють неординарність зовнішності. Ці прикраси бувають у формі круглі або фігурні. Щоб вони довго радували, а установка не нашкодила зубам, краще вибирати професійну стоматологічну клініку.

  У студії Star Smile можна вибрати скайс на зуб різних фірм і кольорів
У студії Star Smile можна вибрати скайс на зуб різних фірм і кольорів

Крім естетичної функції, скайси можуть приховати нерівності, пошкодження зуба чи ерозію емалі.

Є секрет візуального сприйняття. Якщо один із зубів трохи виступає вперед, можна візуально усунути недолік, прикріпивши прикраса до сусіднього зуба.

У студії Star Smile можна вибрати скайс на зуб різних фірм і кольорів. Усі вони якісні та не тускніють, але різняться ціною. Найчастіше використовують кристали Swarowski – штучні діаманти, які називають фіаніти. Їх вирощують в лабораторії. Бувають в діаметрі не більше 2,5 мм і відрізняються від звичайних страз на одязі чи взутті. Вони не тільки сильніше відбивають промені світла, але і довговічніші. Це сертифіковані матеріали, які поставляють напряму із Франції. Вони не шкодять емалі, слизовій оболонці і не провокують виникнення карієсу.

Скайси Swarowski – вишукана прикраса, яка ніколи не набридає. Личить усім і до будь-якого образу чи стилю. Виблискують не гірше за діаманти і виділяє людину з натовпу, краще ніж голлівудська посмішка. Прикраси на зубах підкреслюють переваги і приховують недоліки.

  У студії Star Smile можна вибрати скайс на зуб різних фірм і кольорів
У студії Star Smile можна вибрати скайс на зуб різних фірм і кольорів

Перед тим, як поставити камінь на зуб варто зробити професійну чистку зубів у Києві.

Установка скайса на зуб – швидка процедура, яка займає 10 хв. Вона включає такі етапи:

1. Полірують поверхню зуба, щоб прибрати шорсткість.
2. Скайс тимчасово приклеюють на зуб. Його поверхню очищають пастою для знезаражування і фторування.
3. Наносять спеціальний клей і світять світлополімеризуючою лампою.

Прикраса на зубах буде тримаються в межах шести місяців-року. Щоб збільшити цей термін, варто акуратно пережовувати тверду їжу. Відмовитися від сухарів та горіхів. Стежити за гігієною порожнини рота, уникати використання електричної щітки. Також слід систематично проводити професійну гігієнічну чистку зубів в стоматології, щоб не втрачати їх доглянутий вигляд. Якщо не піддавати навантаженню прикрашений зуб, то декор може радувати до 5 років.

Після цього стоматолог знімає скайс, обробляє зуб пастою і покриває лаком на основі фтору. Так він буде здоровим і гладким.

  У студії Star Smile можна вибрати скайс на зуб різних фірм і кольорів
У студії Star Smile можна вибрати скайс на зуб різних фірм і кольорів

Скайси на зубах протипоказані при наявність на зубі тріщин, карієсу чи тонкої емалі. Також при запаленні порожнини рота чи ясен, алергії на метали. Варто знати, що камені не будуть триматися на коронці чи при наявності великої пломби. Особливо, якщо вона від часу вже потемніла.

"Послуги надає ТОВ "СТАР СМАЇЛ " (код ЄДРПОУ 43887482). Ліцензія на провадження діяльності з медичної практики видана на підставі наказу МОЗ України № 1365 від "06" липня 2021 року"

Зараз ви читаєте новину «У стоматологічній клініці Star Smile зуби покривають діамантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути