понеділок, 15 жовтня 2012 17:52

Сухий шампунь заміняють дитячою присипкою або вівсянкою із какао

Сухий шампунь заміняють дитячою присипкою або вівсянкою із какао
Фото: livemaster.ru

Тернополянка Тетяна Наконечна, 30 років, навчилася робити сухий шампунь у домашніх умовах.

"Донедавна про таке, як сухий шампунь, я взагалі не чула. Вперше дізналася з передачі по телевізору. Розповідали, що це чудовий засіб, якщо треба швидко оновити зачіску і надати волоссю свіжого вигляду. Мовляв, можна навіть жирне волосся перетворити на щойно помите, без води і шампуню. Бо діє як пудра і добре маскує волосся при коренях. Але складники мені не сподобалися – якийсь корінь фіалки треба було шукати, мигдаль, кукурудзяне борошно. Подумала, що з такими інгредієнтами буде багато мороки", - розповідає жінка.

Тетяна почала шукати інші рецепти в інтернеті.

"Дізналася багато цікавого. Виявилося, для блондинок сухий шампунь можна замінити дитячою присипкою, а для русих і брюнеток – перемеленими вівсяними пластівцями та какао. На той момент я була застуджена і вирішила, що часто голову мити не буду. Захотілося спробувати якийсь рецепт. Вівсянки у мене не було. Зате мала на кухні пшеничну крупу і какао", - пригадує вона.

Жінка перемолола на кавомолці 4 столові ложки пшеничної крупи. Додала 1 столову ложку какао і 1 столову ложку кориці.

"Чула, що ефірна олія кориці дуже корисна для волосся. Подумала, що суха теж не зашкодить. Запах у шампуню вийшов просто фантастичний".

Тернополянка нанесла 1 столову ложку готової суміші по проборах на шкіру голови. Трохи помасажувала голову кінчиками пальців. За 20 хвилин прочесала волосся по всій довжині дерев'яним гребінцем.

"Глянула в дзеркало і не повірила своїм очам. Волосся справді виглядало, як щойно помите. І об'єм додатковий з'явився, і легкий каштановий відтінок. Ефекту вистачило навіть не на день, а на два. Звісно, зловживати таким засобом не можна і звичайного миття голови сухий шампунь не замінить. Але якщо треба швидко привести волосся до нормального вигляду, користуюся ним залюбки".

 

Зараз ви читаєте новину «Сухий шампунь заміняють дитячою присипкою або вівсянкою із какао». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути