Ексклюзиви
середа, 03 березня 2021 16:00

Студент вивів власну формулу схуднення

Студент вивів власну формулу схуднення
Студент відмовився від всієї їжі на винос, уникає ресторанної їжі, перестав їсти солодке і випічку, пити газовану воду. Фото: pixabay

Індійський студент 17-річний Шонак Сиддхарт Самант за 7 місяців втратив 55 кг.

Він відмовився від шкідливих продуктів і почав займатися спортом, повідомляє Times of India.

Раніше він важив 130 кг і йому не подобався власний вигляд. У студента виявили жирову хворобу печінки. Завдяки карантину, він змінив життя і схуд. Студент відмовився від всієї їжі на винос, уникає ресторанної їжі, перестав їсти солодке і випічку, пити газовану воду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали способи позбутись пивного живота

Його сніданок тепер - 2 варених яйця, половина курячої грудки або салат з бобових. Запиває все 300 мл соєвого молока. Обід - суп-пюре з бобових з соєю або смажений сир зі смаженою курячою грудкою, салат з хумусом та іноді соєве молоко. Від вечері студент відмовляється. Також практикує інтервальне голодування та іноді 20-годинні перерви від їжі. У цей час п'є воду або зелений чай, але уникає будь-яких продуктів, які могли б підвищити рівень цукру в крові.

Студент рекомендує для схуднення спати по 8 год. і випивати по 1 л води на кожні 20 кг ваги. Також виконувати силові тренування, займатися йогою, багато ходити. Але найголовніше, на його думку, – зберігати позитивний настрій.

Формування здорових звичок - одна з головних запорук схуднення. Рекомендують пити більше води, харчуватися збалансовано, бути фізично активним. Ходьба - це ефективний і відносно легкий старт для тих, хто хоче збільшити фізичну активність. Згідно з дослідженнями, ходіння покращує настрій, здоров'я серця, допомагає схуднути і зменшує ризики передчасної смерті.

Зараз ви читаєте новину «Студент вивів власну формулу схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути