пʼятниця, 22 лютого 2019 05:28

Секрети краси від Дженніфер Еністон - 5 порад

Секрети краси від Дженніфер Еністон - 5 порад

Для того щоб мати неперевершений вигляд американська актриса Дженніфер Еністон радить завжди правильно снідати, регулярно тренуватися, доглядати за шкірою, мати комфортний стиль та знаходити щастя в дрібницях.
Щойно прокинувшись необхідно випити склянку води з лимоном. Сніданок може складатися з натуральної кави без цукру, яєць, фруктового або овочевого смузі, скибки цільнозернового хліба з авокадо і кокосовою олією.
Завжди необхідно мати одержимість над своєю шкірою. Вона радить постійно змивати косметику, очищати обличчя засобом для вмивання і наносити зволожуючий крем вранці та ввечері.
Секрет вдалого образу полягає в комфорті, розповідає Дженніфер Еністон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити для красивого волосся - головні поради

Крім догляду за шкірою і правильного харчування, варто насолоджуватися кожним моментом свого життя. За словами Дженніфер, саме щастя робить нас молодими і красивими.

Екс дружина Бреда Піта зазначила, що не пропускати тренування. Акторка радить займатися за системою Booty Barre. Ця програма базується на техніках з хореографії, пілатесу, балету і йоги в поєднанні з атлетичними навантаженнями. Кожне заняття включає в себе вправи на розтяжку і гнучкість, а також силові та кардіонавантаження.

Зараз ви читаєте новину «Секрети краси від Дженніфер Еністон - 5 порад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути