Ексклюзиви
середа, 30 липня 2014 11:12

Пластичні хірурги знайшли ідеальні пропорції жіночого носа
6

Яким повинен бути ідеальний носик взялися досліджувати американські пластичні хірурги. Група експертів під керівництвом доктора Ахмеда Омара провела спеціальне дослідження, результати якого опублікувало британське онлайн-видання Mail Online.

Вчені взялися шукати ідеальні параметри "наочним" шляхом. Експерти запросили до участі в експерименті понад 4000 жінок і чоловіків, яким показали портрети світлошкірих дівчат у віці від 18 до 25 років. Зазначимо, що носики дам були "розгорнуті" під кутом 96, 101, 106, 111 та 116 градусів. Абсолютний лідер за кількістю позитивних відгуків - носик з розворотом 106 градусів.

Цікаво, що саме такий ніс мають Герцогиня Кембриджська та актриси Кейт Бекінсейл, Джессіка Біл і Скарлетт Йоханссон. Результати побічно підтвердив експерт з ринопластики Чарльз Іст з Британської Асоціації Пластичних хірургів. Він зізнався, що його пацієнти, дійсно, часто запитують ніс, як у Скарлетт Йоханссон, але, що цікаво, частіше всього вони орієнтуються на ніс Кім Кардашьян.

Вичислити, наскільки ваш носик близький до ідеалу нескладно. Кирпатий носик під кутом в 106 градусів до лиця утворюється при перетині двох ліній, проведених від губ і лоба до кінчика носа. Якщо кут менше 90 градусів, то ніс виглядає занадто довгим і "чоловічим".

Зараз ви читаєте новину «Пластичні хірурги знайшли ідеальні пропорції жіночого носа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути