вівторок, 08 листопада 2011 17:52

Від магазинного м'яса і йогуртів лікарі радять відмовитись

Від магазинного м'яса і йогуртів лікарі радять відмовитись

Дієтолог столичного міського центру здоров'я Наталія Самойленко радить відмовлятися від магазинних продуктів, а возити їх із села.

"В кетчупах, майонезах і різних соусах нічого корисного нема. Лише фарбники, ароматизатори і консерванти, які порушують обмін речовин. Потім це викликає в людей ожиріння, алергію, хвороби органів травлення та печінки. І чим далі — тим таких людей більше. Взагалі чим більше на упаковці зазначено інгредієнтів, тим більше вона має лякати людей. Окрім красивого пакування в продукті більш нічого немає.

Особисто я в магазині купую тільки крупи, зелень, фрукти, овочі, рибу, горіхи. Із круп це можуть бути тільки цільні злаки, бо очищені (типу манки) вже не такі корисні. .

Фарш не беріть, бо він не ясно з чого і ким зроблений. Йогурти робіть тільки вдома, змішавши молоко із закваскою. Найкорисніші одноденні йогурти. Корисно їсти також українські овочі, багато зелені, оливкові масла, сухофрукти, яйця, морепродукти, бобові. М'ясо краще возити із села", - порадила дієтолог.

Зараз ви читаєте новину «Від магазинного м'яса і йогуртів лікарі радять відмовитись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути