Ексклюзиви
четвер, 17 вересня 2020 12:19

Назвали переваги українських брендів парфумерії

Виробництво парфумів та туалетної води у більшості асоціюється з Францією, Італією та іншими європейськими країнами. Сьогодні в Україні продається не тільки оригінальна парфумерія від відомих брендів, а й парфуми місцевого виробництва, які заслуговують на увагу.

Українські виробники парфумерії

 

Серед українських брендів, що випускають парфуми і туалетну воду, дехто вже встиг добре себе зарекомендувати. Популярністю користується продукція:

● Datura Parfums;
● BZ Parfums;
● Kaya Parfums;
● EcoVego;
● Partisan.

Datura Parfums заснований в Одесі 2013 року. В асортименті переважають деревно-східні аромати, які можуть використовувати і чоловіки, і жінки. Сировину для виробництва парфумів постачають з Індії, США, Франції.

BZ Parfums заснував Богдан Зубченко в 1993 році та став першим українським парфумерним будинком. В асортименті багато унісекс-ароматів, які мають номери замість назв. Це лімітовані серії з деревними, квітковими, цитрусовими нотами.

Kaya Parfums виробляють в Ужгороді з 2012 року. Переважають жіночі аромати, але є й парфуми для чоловіків. Сировину використовують як українську, так і закордонну.

EcoVego - це нішеві аромати з масел і ефірів. Щоб їхній аромат повністю розкрився, парфуми мають настоятися. Згодом, настоюючись, аромат може змінюватися.

Дніпровський бренд Partisan випускає переважно аромати унісекс у невеликих флаконах, які зручно носити з собою.

Переваги українських парфумерних брендів

Українська парфумерія активно зміцнює позиції та прокладає шлях на західний ринок. Поки ж парфуми українського виробництва можна купити дешевше, ніж брендові, але різноманітність та якість продукції приємно дивує. Крім того, флакони мають стильний і привабливий вигляд, ними приємно користуватися і дарувати. Якщо отримати такий у подарунок, то здогадатися про місце виробництва навряд чи вдасться. Гордість за якісну продукцію місцевого виробництва стає приємним бонусом при купівлі парфумів, зроблених в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Назвали переваги українських брендів парфумерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути