пʼятниця, 09 квітня 2021 18:00

Назвали фрукт, який позбавляє целюліту

Назвали фрукт, який позбавляє целюліту
Щоб позбутись целюліту, треба їсти грушу, або готувати смузі з неї. Фото: pixabay

Харчування людини безпосередньо впливає на стан її шкіри.

Щоб шкіра залишалась чистою та здоровою, варто дотримуватися дієти з низьким вмістом хімічних речовин, заявила дерматологиня з Великої Британії Карен Фішер, передає Daily Mail.

У її книзі "Кухня для здорової шкіри" фахівчиня радить конкретні продукти, які мають позитивний вплив на шкіру. За її словами, до раціону можна додати лише 1 фрукт, який допоможе позбутися целюліту - грушу. Також з нього можна приготувати смузі. Треба взяти половину груші, 2 чашки будь-якого рослинного молока, чверть чашки протеїнової пудри й декілька кубиків льоду. Але тоді грушевий смузі треба пити щодня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звідки береться сухість волосся і як з нею боротись

Для гарного стану шкіри варто уникати молочних продуктів, солодощів, пшениці та більшості злаків, крім вівса), фастфуду, пластівців для сніданку й алкоголю. Слід більше їсти овочі, нежирне м'ясо і свіжу рибу.

Важливою умовою є й активний спосіб життя. Щоденні вправи й звички прекрасна альтернатива. Це може бути ходьба, біг підтюпцем, йога або пілатес – потрібно приділяти не менше 40 – 60 хв. у день. Дерматологиня стверджує, що частими причинами целюліту є сучасне західне харчування і малорухливий спосіб життя.

Часто, доглядаючи за обличчям, на один засіб наносять інший. Фахівці переконують, що насправді догляд за шкірою має лише 3 етапи: очищення, зволоження і захист від сонця. Косметолог-дерматолог Пол Джаррод Франк з Нью-Йорка запевняє, що краще нічого не ускладнювати. Багато шарів доглядальних засобів призводять до різноманітних проблем.

Зараз ви читаєте новину «Назвали фрукт, який позбавляє целюліту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути