вівторок, 17 грудня 2013 10:00

Натуральну фарбу використовують вагітні та годуючі матері

Натуральну фарбу використовують вагітні та годуючі матері

Ольга Мирончук з Івано-Франківська довго не могла підібрати фарбу для волосся. На одну виникала алергія, друга погано зафарбовувала сивину.

- У мене від природи русявий колір волосся. Замолоду його не фарбувала, тепер з'явилася сивина, - розповідає Ольга. - У магазині вибрала одну з найдорожчих фарб. Як тільки перукар почала накладати її на волосся, у мене почервоніло обличчя. По голові пішли дрібні прищі - виникла алергія. Після того випадку довго не могла вибрати гідну фарбу. Подруга порадила Chandi. Відтоді не маю проблем із фарбуванням.

В основі Chandi - лікувальні трави, рослини та квіти, дбайливо вирощені в Індії. Формули для косметичних засобів ТМ Chandi розроблені за стародавніми рецептами з урахуванням багатовікового досвіду.

Натуральна фарба для волосся Chandi дає насичений колір. Продукція серії Органік від Chandi ефективно зафарбовує сивину. Chandi натуральна прекрасно підійде вагітним, годуючим грудьми й алергікам. Містить відбірну хну виcокої якості, ірис, ромашку та інші лікарські рослини.

Сьогодні багато людей зустрічаються із проблемами випадіння, перетину (іншими словами - розшарування волосся) і тьмяності волосся. Використання трав'яної маски для волосся Chandi допоможе в боротьбі з ними. Маска насичує волосся вітамінами та необхідними мікроелементами.

У догляді за волоссям особливу увагу потрібно приділяти вибору шампуню. Натуральний порошок для миття волосся Chandi дбайливо та ефективно очищує та не обтяжує волосся. Амла, мильні боби й лимон роблять його блискучим, здоровим і красивим.

Олії для волосся ефективні при випадінні, посічених кінчиках, сухому та пошкодженому волоссі. Лінія Chandi представлена такими оліями, як: кокосова, амла, брінгарадж, трав'яна. Кокосова ефективно зволожує волосся і шкіру. Олія амли чудово впорається із проблемою випадіння волосся, збагатить його вітаміном Е. Олія брінгарадж допомагає боротися із проблемою передчасного посивіння. Трав'яна олія комплексно доглядає за волоссям.

Завдяки натуральному складу маски від торгової марки Chandі дбайливо доглядають за шкірою обличчя. Маска з німом - незамінний помічник у боротьбі з чорними цятками та жирним блиском. Маска із сандалом нормалізує роботу сальних залоз, чудово підходить для жирної шкіри. А сухій і чутливій допоможе маска із трояндою.

Натуральне мило від торгової марки Chandi - продукт, який очищає шкіру, не пересушує її. Ефірні олії, лікарські трави та рослини - основа натурального мила Chandi, що не містить тваринних жирів.

- Кожна дівчина періодично хоче змінити імідж. Тимчасове тату, менді є відмінним способом внести у свій образ щось нове та поекспериментувати. Хна для тату від торгової марки Chandi подарує вам таку можливість, - радять виробники косметичних засобів Chandi. - До її складу входять виключно натуральні інгредієнти. Хна для тату Chandi - це абсолютно нешкідливий продукт.

Зараз ви читаєте новину «Натуральну фарбу використовують вагітні та годуючі матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути