Ексклюзиви
пʼятниця, 16 квітня 2021 23:46

На яких ділянках тіла авокадо спалює жир найбільш ефективно

На яких ділянках тіла авокадо спалює жир найбільш ефективно
У людей, які регулярно вживали авокадо, ризик ожиріння і зайвої ваги був на 15% менший, ніж у тих, хто майже не їв цей продукт. Фото: pixabay

Схуднути буває важко і цей процес може тривати довго.

Для того, аби його полегшити, радять додати у раціон їжу, яка допомагає позбутися жиру на боках і животі, пише bormentaldoctor.

В експерименті дослідників з Каліфорнії взяли участь понад 55 тис добровольців старших 30 років. За їхнім станом спостерігали 10 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти розповіли, які горіхи їсти, щоб схуднути

Висновки свідчать, що у людей, які регулярно вживали авокадо, ризик ожиріння і зайвої ваги був на 15% менший, ніж у тих, хто майже не їв цей продукт. Науковці кажуть, що плоди авокадо є надійною профілактикою від появи жиру на животі і боках в середньому віці. Втім, є одна умова - треба 'їдати половинку авокадо щодня.

Також дослідження показали, що ті, у кого в раціоні постійно був авокадо, відчували на 23% більше ситості і на 28% менше з'їдали продуктів протягом наступних п'яти годин в порівнянні з тими, хто відмовлявся від авокадо.

Харчування людини безпосередньо впливає на стан її шкіри. Щоб шкіра залишалась чистою та здоровою, варто дотримуватися дієти з низьким вмістом хімічних речовин. Також до раціону можна додати лише 1 фрукт, який допоможе позбутися целюліту - грушу.



Зараз ви читаєте новину «На яких ділянках тіла авокадо спалює жир найбільш ефективно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути