середа, 11 січня 2017 13:05

"Ламані кучері" - новий тренд сезону

Зачіски гофре були справжнім трендом 90-их рр. Сьогодні віяння знову набуло популярності. Волосся закручують у зиґзаґоподібні "ламані кучері". Зигзаги повинні бути максимально великими. Такий прийом додає зачісці подвійного об'єму.

Канадський блогер Аріба Парвез на своїй сторінці в соцмережі Instagram продемонструвала модну зачіску. Для досягнення результату використовувала плойку GlamPalm Zigzag Stylish Iron. Під фото зазначила, що спочатку боялася, що кучері можуть виглядати не такими графічними. Результат вийшов чудовий - об'ємні хвилі в стилі фанк.

Автор: instagram.com
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модний прийом: нова зачіска за кілька секунд

Варто зазначити, що сьогодні для створення кучерів з зигзагами є лише одна плойка. Саме нею користувалася Аріба. Пристрій не продається на території України. В офіційному інтернет-магазині можна придбати за $ 220.

У мережі з'явився новий тренд — коси з гліттером. Модниці активно публікують свої варіації. За словами фахівців, для створення зачіски необхідно заплести французьку або класичну косу. Розпорошити на волосся лак середньої фіксації та відразу ж нанести блискітки.

Зараз ви читаєте новину «"Ламані кучері" - новий тренд сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути