Ексклюзиви
середа, 14 грудня 2011 12:51

Корейці майструють зачіски з 300 бігуді і двох кілограмів волосся
6

Фото: фото: REUTERS

У Сеулі, столиці Південної Кореї, відбувся показ зачісок сезону весна-літо 2012. Моделі виходили на подіум у перуках до п'ят, з 300 бігудями на голові, з вплетеними 2 кг штучного волосся.

"Я півроку шукав модель з волоссям до пояса, - каже перукар 34-річний Хан Ле Сун. За лаштунками він готує до показу модель. Її волоссі зв'язує у тугий вузол. - Її коси перев'язав тугою резинкою, розділив на дві частини. Наніс мус та піну, вплів у них штучне волосся різних кольорів. Щоб воно не розпадалося, покрив трьома баночками лаку".

На голову дівчини одягає капелюшок у формі банта. Під ним ховає невидимки і шпильки.

"Ми весь показ дивувалися, як моделі вдалося втримати голову рівно, - каже глядачка 23-річна Мау Кі. - Їй вплели два кілограма штучного волосся. Нести на голові таку вагу непросто".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 порад італійського майстра: як правильно доглядати за волоссям

Зачіску дівчині робили 4 год.

"Розплітати будемо годину-дві. Потім помиємо голову, накладемо на волосся крем-маску, щоб не сіклося. Така зачіска його виснажила, а штучні вставки наелектризували".

У показі брали участь 20 перукарів Південної Кореї. На подіум виходила моделі з рожевим волоссям, оздобленим штучними квітами, у перуках до п'ят, з півметровими начосами і завивками. Переміг Хан Ле Сун.

"Мій брат живе у Північній Кореї, - зізнається перукар. - Влада там вказує людям, які зачіски носити. Жінки заплітають волосся у косу, чоловіки стрижуться коротко. Їм можна носити волосся не коротше 1 сантиметра і не довше 5. Таких показів там ніколи не буде. Люди бояться виділятися через заборону."

3 найпопулярніші жіночі зачіски південнокорейських перукарів:

1. Дві коси, які сплітаються в одну

2. Волосся зібране у високий хвіст, прикрашене штучними квітами та кольровими резинками

3. Вистрижена маківка, пофарбована у насичений рожевий або рудий

"Такі зачіски найчастіше наші жінки замовляють на весілля та вечірки, - каже південнокорейський стиліст Ган Діо Мі. - Більшість мають коротке волосся, тому нарощують довге або вплітають у своє штучні волокна. Багато жінок мріють стати блондинками. Цього року половину клієнток пофарбував у пшеничний та білий".

Зараз ви читаєте новину «Корейці майструють зачіски з 300 бігуді і двох кілограмів волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути