Ексклюзиви
пʼятниця, 29 березня 2013 17:16

Кияни массово скуповують гумові чоботи

Перед потеплінням кияни почали масово скупувати гумові чоботи. На ятках у критому переході до кінцевої зупинки швидкісного трамваю з початку тижня щодня продають до 30 пар такого взуття.

"Вже зараз на київському вокзалі без гумаків неможливо пройти. А уявіть, що буде, коли все це розстане. Щодня приходять дівчата у мокрому взутті і просять продати їм гумаки. За день продаємо більше 20 пар. От сьогодні вранці вже 6 пар розійшлося", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua продавчиня однієї із яток Софія Боровикова.

У переході гумові чоботи коштують від 250 до 300 грн.

"Молоді найчастіше обирають моделі яскравих кольорів, жінки старшого віку звертають увагу на більш елегантні гумаки чорного кольору. Гарно розходяться і нові моделі на каблуках. Вони роблять жінку елегантною і згладжує грубість гумових чобіт. Гумаки прекрасно підходять для будь-якого вбрання. Їх можна поєднувати із плащем, курткою, сукнями і шортами. Недавно нашим переходом ішла одна дівчина в гумаках. Шортах і короткій куртці. Так на неї всі чоловіки витріщалися", - додала Софія Миколаївна.

Гумові чоботи краще купувати на 1-2 розміри більше, щоб можна було одягнути на ноги теплі шкарпетки.

"Гумове взуття не гріє, а навпаки охолоджує ногу. В них стає холодно вже через 20 хвилин. Та, якщо на ноги вдягти теплі вовняні шкарпетки, буде тепло години дві. Після цього гумові чоботи треба знімати і просушувати. Гумовики не можна сушити на батареї, бо штучний матеріал може розплавитися. Просто напхайте всередину газет, через годину папір вбере в себе всю вологу", - розповіла продавець Ірина Дудіна.

"При купівлі зверніть увагу на поверхню чобіт. Вона має бути рівномірно пофарбованою, без проколів і подряпин. Внутрішня підкладка повинна бути натуральною. При купівлі утеплених чобіт, перевірте якість фарби на підкладці. Для цього легенько потріть її вологою серветкою. Якщо фарби не залишилося, чоботи можна купувати. Будете упевнені, що фарба із підкладки не бруднитиме шкарпетки чи колготки", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Кияни массово скуповують гумові чоботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути