пʼятниця, 07 травня 2021 09:34

Як доглядати за шкірою навесні

Як доглядати за шкірою навесні

Навесні шкіра потребує особливого догляду, оскільки втрачає значну кількість вітамінів. Після зими, коли епідерміс піддається дії холоду і морозу, розтріскується і обвітрюється, необхідно насичувати його натуральними оліями та зволожувальними кремами з сайту eZebra, який доставляє товар по всій Україні.

Принципи догляду за шкірою навесні

Для догляду використовують як домашні засоби, так і професійну косметику для зволоження.

Кращі живильні компоненти:

• Екстракт огірка

• Натуральна оливкова олія

• Олія виноградних кісточок

• Екстракти рослинних трав

Ці компоненти є у складі лікувальної косметики, які пропонує інтернет-магазин eZebra, призначеної для зволоження. Навесні не такі агресивні сонячні промені як влітку, але здатні викликати появу пігментних плям, веснянок, висушувати шкіру, піддаючи її фотостарінню. Тому в основі доглядової косметики, яку використовують навесні, мають бути креми з ультрафіолетовими фільтрами.

Як доглядати за шкірою під очима навесні

Не варто забувати про захист тонкого епідермісу під очима. Це чутлива зона, яка потребує особливого догляду. У складі крему під очі не повинно бути агресивних компонентів, стеарину, спирту. Ці речовини позбавляють вологи, яка так необхідна в зоні нижньої та верхньої повік. Епідерміс під очима старіє найшвидше, покривається зморшками.

Варто бути уважними жінкам із дрібнозморшкуватим типом старіння, у яких насамперед виникають гусячі лапки, кісетні зморшки довкола губ. Такі жінки повинні віддавати перевагу жирним кремам, які можуть залишати на поверхні блиск. Не варто переживати, жирний блиск усувається серветками. Якщо шкіра дуже суха, навіть настільки жирні засоби вбираються досить швидко.

Для видалення макіяжу навесні краще використовувати не лосьйони і тоніки, які містять спирт, а молочко, вершки, з текстурою емульсії. Добре себе зарекомендувала міцелярна вода, яка містить значну кількість живильних екстрактів і олій, що насичують шкіру вітамінами і мінералами. Обов'язково варто використовувати засоби, що містять ретинол і токоферол. Вони підвищують еластичність шкіри, покращують її структуру, запобігають старінню.

Косметика для весняного догляду eZebra

Добре себе зарекомендувала натуральна косметика Оріента, яка складається винятково з природних інгредієнтів. Зволожить шкіру відновлювальний бустер для обличчя з фіолетовим рисом. Як засіб для очищення можна використовувати молочко Nivea, з вітаміном Е і екстрактом лотоса. Для зволоження рекомендована міцелярна вода Лореаль з гіалуроновими мікрокапсулами. Продукцію для весняного догляду пропонує інтернет-магазин eZebra, в якому можна знайти засоби для зволоження і живлення чутливої шкіри.

Вибирати косметику необхідно спираючись на тип шкіри, її схильність до висихання, появи жирних плям. Для живлення і зволоження доцільно використовувати олію проти зморшок. Вона добре працює на сухій шкірі, не залишаючи жирного блиску. Не варто забувати про маски. Найдоступніші — тканинні маски, просочені лікувальними сироватками.

Зараз ви читаєте новину «Як доглядати за шкірою навесні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути