понеділок, 06 вересня 2021 15:59

Як доглядати за шкірою восени

Як доглядати за шкірою восени
Восени слід обирати більш щільні текстури засобів. Фото: pixabay

На початку осені треба одразу готувати засоби догляду за шкірою.

Про основні правила догляду за шкірою розповіла косметологиня Ольга Петруніна в Instagram.

Після жаркого літа шкіра потребує інтенсивного зволоження, боротьби з пігментацією, зморшками. Тому згідно з цими змінами треба планувати догляд.

Після спекотного літнього сезону в шкіри можуть з'явитися нові завдання: інтенсивне зволоження після спекотного сонця, боротьба з пігментацією, що проявилася, поява зморшок в результаті впливу УФ. Відповідно догляд вибудовуватиметься, враховуючи ці зміни.

Слід зважати, що засоби, які можна починати використовувати восени, за складом відрізняються від літніх. Можуть містити кислоти, ретинол. Восени також починають використовувати хімічні пілінги, але необхідно при цьому порадитись з лікарем.

Восени слід обирати щільніші текстури засобів.

Погода і регіон проживання також мають значення. Від індексу УФ залежатиме вибір засобів: SPF-кремом можна захистити шкіру від УФ-випромінювання, при довгому перебуванні на сонці при індексі УФ вище ніж 2. Залежно від регіону, приблизно з другої половини жовтня слід дотримуватись правил зимового догляду. Сонце вже не активне, тому можна використовувати кислотну косметику і хімічні пілінги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не забувати про дієти: найкращий спосіб харчування для тих, хто займається спортом

Основа догляду завжди залишається незмінною. Недостатньо одного крему, щоб доглядати за обличчям. Важливий комплекс щоденних і щотижневих процедур також.

Тейпи - це процедура, яка підходить для тіла, але не для обличчя. М'язи обличчя пов'язані з лицьовим нервом, тобто імпульс іде одразу з головного мозку по нерву, і м'яз скорочується. Це відбувається, коли ми відчуваємо емоцію. Тейпи - це пластирі, які шкодять поверхні шкіри.

Зараз ви читаєте новину «Як доглядати за шкірою восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути