пʼятниця, 19 травня 2017 12:43

Ціна помсти: дівчина розфарбувала обличчя свого хлопця, доки він спав
6

Дівчина нафарбувала свого хлопця, доки він спав
Фото: beauty.ua

Мережу сколихнув смішний випадок з дівчиною, яка незвичним образом помстилася хлопцеві. Наталі Уівер з Великобританії зробила бойфренду макіяж доки він спав.

Пара домовилася вихідний день провести разом та сходити куди-небудь. Однак Стівен повернувся додому в нетверезому стані та заснув. Вранці дівчина намагалася його розбудити. Після десятків невдалих спроб, Наталі взяла косметичку та зробила йому макіяж.

Створила ідеальний тон обличчя, нафарбувала брови та повіки, приклеїла вії. На губи нанесла яскраво-рожеву помаду. Нігті прикрасили клейкими тіпсами з голографічним малюнком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина рік не вмивала обличчя, результати показала в мережі

"Після пробудження Стівен був вражений. Почав запитувати, що відбувається. Я намагалася переконати його, що саме в такому вигляді він прийшов вчора. Я в шоці, що він нічого не відчував і все проспав. Це ж просто безумство! Стівен - дуже веселий та компанійський хлопець. Думаю, наступного разу він гарненько подумає, перш ніж підводити мене ", - сказала Наталі.

Аби виглядати молодше та краще, чоловіки вже давно стали користуватися косметикою. Ми підібрали шість зіркових імен, які не уявлять свого життя без макіяжу.

Зараз ви читаєте новину «Ціна помсти: дівчина розфарбувала обличчя свого хлопця, доки він спав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути