четвер, 19 січня 2012 11:52

Як залишатися гарною, коли бракує грошей і часу

 

У сучасної жінки дуже мало часу, щоб доглядати за собою. Та ще й зарплати низькі, а красивою бути хочеться усім. Можна підтримувати красу, не витрачаючи купу грошей на косметику та інші брендові засоби, - каже столичний косметолог 30-річна Маргарита Макійчук.

1. Коли поспішаєте, користуйтеся лише олівцем для очей і тональним кремом. А найкраще скористатися маскуючим олівцем, він надасть шкірі здоровий блиск. Його наносять на шкіру під очима і проблемні зони. На це піде не більше 5 хвилин. І все, ви готові до виходу. Коштує якісний маскуючий олівець 20 грн.

2. Щоб повернути м'якість потрісканим губам, помасуйте їх вологою зубною щіткою. А якщо нанести на щітку трохи вазеліну, процедура буде не гірше, ніж пілінг губ у спа-салоні.

3. Якщо немає часу дбати за волоссям, використайте дитячу присипку. Насипте її на щітку і нанесіть на волосся. Вона швидко вбере надлишок жиру.

4. Набряки під очима замість дорогої маски знімуть огірки. Їх тонко ріжуть, кладуть на закриті повіки і тримають15-20 хвилин. Якщо немає огірка, замість них можна класти чайні пакетики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядати стильно й бездоганно - 10 порад стиліста

5. На губах найдовше зберігається суха матова помада. Якщо не любите часто освіжати макіяж губ протягом дня, не користуйтесь блиском.

6. Шкіру ніг можна зберігати гладкою без спеціальних зволожувальних кремів. Їх треба голити тільки після душу. Після гарячої води видаляти волосся набагато легше.

7. Замість гелів для фіксації неслухняного волосся допоможе холодна вода. Після миття голови волосся треба сполоснути прохолодною водою, воно лежатиме рівніше.

8. Якщо у сумці немає місця для косметички, можна обійтися однією помадою. Виберіть натуральний відтінок, тоді вона служитиме ще й рум'янами.

Зараз ви читаєте новину «Як залишатися гарною, коли бракує грошей і часу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути