четвер, 02 грудня 2021 17:44

Як вибрати тональний крем

  Професійний тональний крем
Професійний тональний крем

В арсеналі кожної жінки, яка прагне мати привабливий і доглянутий вигляд, завжди є тональний крем. За статистикою він є одним із найбільш затребуваних товарів серед декоративної косметики. За допомогою такого дива крему вдається замаскувати майже будь-яку недосконалість, візуально підкоригувати рельєф обличчя, надати шкірі природну свіжість і сяйво. Щоб нанести ідеальний макіяж в домашніх умовах не гірше за професійного візажиста, при виборі засобу слід дотримуватися деяких правил.



Вибір тонального крему з урахуванням типу шкіри

Головний секрет ідеального макіяжу – бездоганний тон обличчя. Сучасний ринок насичений косметичними засобами від різних виробників, серед яких на особливу увагу заслуговує тональний крем Make Up For Ever. Він допомагає приховати певні недоліки, зволожити шкіру або надати їй легкого відтінку. Неправильно вибраний склад не принесе користі і не допоможе досягти бажаного ефекту, а лише підкреслить недоліки. Щоб поєднати мейкап з іншими корисними властивостями, жіночий тональний крем слід вибирати з урахуванням особливостей шкіри.

Суха шкіра

Для такого типу слід вибирати засіб кремоподібної консистенції зі зволожуючими властивостями. До складу повинні входити компоненти, що насичують епідерміс вологою. Крім того, тональний крем для сухої шкіри містить поживні речовини. Це особливо важливо для жінок старшого віку, коли потрібно заповнити дефіцит мікроелементів і вітамінів, згладити лущення і захистити шкіру від негативного впливу.

Жирна шкіра

Даний тип не потребує зволоження, основне завдання – видалити жирний блиск. Для цього підходять тональні засоби з матуючим ефектом на водній або гелевій основі без вмісту олії та жирів. Спиртовмісні склади з ароматизаторами та консервантами стимулюють роботу сальних залоз. Жінкам зрілого віку підійде тональний крем легкої консистенції з дією, що омолоджує, у поєднанні з функцією ліфтингу.

Комбінована шкіра

Володаркам комбінованого шкірного покриву складно підібрати оптимальний варіант косметичного засобу. Сухі та жирні зони вимагають різного складу, тому в даному випадку слід віддавати перевагу універсальним рішенням. Краще вибирати склад з невеликою кількістю олії та жирів на легкій основі.

Проблемна шкіра

Один із найскладніших варіантів. Щоб уникнути різних висипань, почервоніння та подразнення, слід вибирати гіпоалергенний тональний крем для проблемної шкіри на легкій основі, до складу яких входять антисептичні речовини. Приховати веснянки допоможе матуючий засіб з ефектом засмаги, за наявності зморшок слід зупинити свій вибір на поживних та жирних складах.



Вибір відтінку тонального крему

Ідеальний макіяж має виглядати природно, тому тональна основа має відповідати відтінку шкіри. Володаркам світлої шкіри не слід вибирати тональний засіб з ефектом засмаглої шкіри. Естетично виглядатиме варіант на одну сходинку темніше. Смаглявим красуням підійдуть теплі відтінки на тон світліше.

  Купити тональний крем в Україні
Купити тональний крем в Україні

Тональний крем Make Up For Ever у магазині LILOV PRO

Якісний б'юті-засіб допоможе залишатися в тренді "макіяж без макіяжу" і при цьому успішно приховати недоліки шкірного покриву. Онлайн продаж тонального крему в Україні – найкраще рішення для сучасних жінок, які цінують свій час. Інтернет-магазин LILOV PRO пропонує найкращі ціни, швидку доставку, зручну форму оплати, а також проводить майстер-класи та пропонує пройти курси навчання PRO.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати тональний крем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути