Ексклюзиви
середа, 28 лютого 2018 11:17

З'явилися офіційні зображення Audi A6
21

Фото: netcarshow

Німецький виробник автомобілів Audi офіційно показав модель А6.

Офіційно Audi A6 презентують на автосалоні у Женеві. На ринок авто вийде у червні, пише autocentre.

У зовнішньому вигляді прослідковуються риси А8. Передня частина має збільшені ґрати радіатора і вузькі діодні фари. За доплату покупці можуть придбати матричну оптику. Лінія даху стала похилішою. Віконна лінія - трохи вищою.

Автор: netcarshow.com
 

В основі моделі A6 - платформа MLB Evo. Довжина - 4939 мм. Ширина - 1886. Висота - 1457 мм.

Седан оснастили віртуальною 12,3-дюймовою комбінацію приладів. На центральній панелі 2 тачскріни. Їхня діагональ - 10,1 і 8,6 дюймів.

Автор: netcarshow
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бетонні дороги: чи потрібні вони Україні

Серед навігацій - система напівавтономного водіння з лазерним сканером і супутникова навігація, технологія безпілотного паркування з функцією заїзду в гараж. Авто зможе брати на себе керування на швидкостях до 60 км/год на автомагістралях і дорогах, де зустрічна смуга відокремлена огорожею. Покупці також можуть замовити додаток для відкриття авто за допомогою смартфона.

На початку продажів на ринок вийдуть тільки 3-літрові V6 з турбонаддувом. Потужність бензинового 340 к.с. Дизельний має 286 "конячок". У першому випадку встановлений 7-ступінчастий робот з двома зчепленнями Stronic. У другому - 8-ступінчастий автомат. До "сотні" потужніший варіант розганяється за 5,1 с.

Автор: netcarshow.com
 

Обидві версії мають повний привід. Крім того, їх доповнили 8-вольтовою гібридною установкою. Завдяки цьому середня витрата бензину 7,1 л/100 км. Дизельна Audi витрачає 5,8 л/100 км.

Коштуватиме Audi А6 від € 58 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 очікуваних прем'єр Женевського автосалону 2018

Німецький виробник автомобілів Audi відкликає 127 тис. авто через порушення в системі вихлопу. Дизельні версії Audi A4, A5, A6, A7, A8, Q5 і Q7 мають проблеми з контролем викидів відпрацьованих газів.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися офіційні зображення Audi A6». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути