середа, 19 лютого 2020 08:58

Зерновоз КрАЗ-6511С4 отримає один із найбільших агрохолдингів
4

Зерновоз КрАЗ-6511С4 обладнаний самоскидною зерновозною платформою об’ємом 35 кубометрів
Зерновоз КрАЗ-6511С4 обладнаний самоскидною зерновозною платформою об’ємом 35 кубометрів
Зерновоз КрАЗ-6511С4 обладнаний самоскидною зерновозною платформою об’ємом 35 кубометрів
Зерновоз КрАЗ-6511С4 обладнаний самоскидною зерновозною платформою об’ємом 35 кубометрів

Автомобіль-зерновоз КрАЗ-6511С4 колісної формули 6х4 вантажопідйомністю 20 тонн отримає ТОВ "Кононовський елеватор" групи "Кернел".

Автомобіль укомплектований двигуном Євро-5 із турбонаддувом потужністю 430 к.с.; механічною, 9-ступеневою коробкою зміни передач; обладнаний самоскидною зерновозною платформою об'ємом 35 куб. м.

Платформа складається з двох бортів, нижнього – що відкривається зверху-вниз для вивантаження зернових. І верхнього – відкривається знизу- вгору – для вивантаження силосу, гною, буряків, соломи, кукурудзи в качанах.

Надійний захист і збереження вантажу в різних погодних умовах забезпечує тент, обладнаний механізмами для розгортання та згортання. Є пневмо-електро і гідравлічні виводи під причеп та зчіпний пристрій.

Цей тип кузовів призначений для перевезень зерна та інших сільськогосподарських вантажів. Може використовуватися на автомобілях без причепу та у складі автопоїзда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "АвтоКрАЗ" отримав замовлення на постачання партії самохідних шасі КрАЗ-5233НЕ

Кабіна має високі ергономічні показники: сидіння на пневмопідвісці, рульова колонка, що регулюється, електросклопідйомники, функціональна панель приладів, автомагнітола, спальне місце. Це забезпечує максимальний комфорт водієві.

Агрохолдинг Kernel Group — один з найбільших експортерів агропромислової продукції в Україні. Володіє приватною мережею елеваторів.

ПрАТ "АвтоКрАЗ" розглядає агропромисловий комплекс як один із найбільш перспективних і динамічних у країні, який потребує сучасну ефективну техніку для підвищення прибутковості. Завод "КрАЗ" серійною продукцією і новими моделями здатен задовольнити попит аграрної галузі.

Cамоскиди-зерновози КрАЗ-6511С4-500 та КрАЗ-5401С2-500 внесено до Переліку техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок державного бюджету.

Зараз ви читаєте новину «Зерновоз КрАЗ-6511С4 отримає один із найбільших агрохолдингів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути