вівторок, 19 липня 2016 12:35

Зарубіжні компанії готові будувати в Україні якісні дороги

Автор: vsviti.com.ua
 

Якісні дороги в Україні готові будувати азербайджанські, турецькі, італійські та німецькі компанії. Відповідні звернення надіслали у Міністерство інфраструктури України.

Про це в ефірі 5 каналу заявив міністр інфраструктури, представник партії "Народний фронт" Володимир Омелян.

"Коли іноземні компанії побачили, що уряд України не говорить деклараціями, а справді виділив кошти на ремонт та приведення українських доріг до належного стану, вони почали все більше виявляти активність. У нас є звернення азербайджанських компаній, турецьких, італійських, німецьких, інших держав світу. Вони готові приходити в Україну та будувати якісні дороги, до того ж, не просто приїхавши з-за кордону, а зареєструвавшись в Україні, сплачуючи податки в Україні, наймаючи українських робітників", - сказав міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азербайджан хоче будувати українські дороги - Омелян

"Зберегти цей тренд ми зможемо лише маючи Дорожній фонд, завдяки чому компанії побачать, що це системне вкладання грошей, а не одноразова акція. Я сподіваюся, що про системну роботу ми говоритимемо наступного року", - наголосив політик.

Зараз ви читаєте новину «Зарубіжні компанії готові будувати в Україні якісні дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути