пʼятниця, 26 січня 2018 17:40

Занесло: добірка ДТП у дворі

Занесло: добірка ДТП у дворі
Бруствер зі снігу та льоду потрібно прибирати, інакше машину при паркуванні може розвернути. Фото: bryansktoday

Автомобільні аварії у дворі - не рідкість. Ймовірність такого ДТП збільшується взимку. До аварійності призводять не тільки неуважність водіїв, порушення правил дорожнього руху чи щільний стрій сусідської автотехніки. Часто причини таких аварій - сніг та слизька дорога.

Ці сезонні перешкоди всупереч волі водія змінюють напрямок руху авто вперед, назад та в сторони. Не варто забувати й про інші транспортні засоби, які можуть рухатися дорогою. Якщо на горизонті з'явився автомобіль, його слід пропустити. Через ожеледицю та горбисту кригу автомобіль може "зависнути" впоперек проїзду. Крім того, на льоду важко вчасно загальмувати. Тому можна стукнути не тільки автомобіль, який рухається, а й той, що стоїть припаркований.

Gazeta.ua підготувала добірку відео ДТП у дворі взимку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ями і дороги: як автомобілі "влітають" в ями

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слизький шлях: добірка масових ДТП

Автомобільна аварія на виїзді з двору - не рідкість. Трапляються такі ДТП не тільки через неуважність водіїв, а й через незнання правил дорожнього руху. "Коли автомобіль виїжджає з прилеглої території, він повинен всім учасникам руху поступитися дорогою, водночас неважливо, як рухаються учасники руху", - регламентують правила. Та як свідчить статистика, цю норму знають не всі.

Зараз ви читаєте новину «Занесло: добірка ДТП у дворі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути