Ексклюзиви
понеділок, 22 жовтня 2012 17:36

"За прохідністю цій вантажівці немає рівних" - у Києві показали мисливський ГАЗ-66
18

Фото: Фото: Володимир Мукан

Сьогодні закінчилася виставка "Мисливство та риболовля" у Міжнародному виставковому центрі на столичному Броварському проспекті. На ній представили близько десятка позашляховиків для активного відпочинку й мисливства, понад 50 плавзасобів різного класу та комплектації та понад 200 одиниць рибальського, мисливського приладдя.

Перед входом у головний павільйон стоїть жовтий всюдихід Toyota із написом на дверях "Вибухонебезпечно". На номерах замість набору цифр і літер напис "ПОЯРКОВ".

"Та це ж машина художника Пояркова, його по телебаченню часто крутять і ця машина його знаменита", - каже хлопець років 18 іншому. Обоє оглядають авто, дивляться всередину машини. Потім підходять до радянського ГАЗ-66, що стоїть поруч.

"Це перша безкапотна вантажівка у Радянському Союзі", - каже Сергій Володимирович років 50, виходить із кунга машини.

Автомобіль переобладнали із військового у мисливський. Дно кунга обтягнули рифленим алюмінієм. Поставили там стіл, дивани та невелику шафу. Машина обладнана лебідкою та генератором.

"За прохідністю цій вантажівці немає рівних. Її розробляли для армії. Ця, видно, теж служила. На ГАЗоні можна спокійно проходити болото глибиною півметра. Колеса можна накачувати й підспускати прямо із кабіни. Це особливо корисно, коли їздиш різним типом доріг - на піску треба спустити, на асфальті підкачати", - розповів Сергій Володимирович.

У павільйоні продавали вудки, спінінги, снасті, ліхтарі, наживку, пістолети, рушниці, спеціальні ящики та багато іншого для мисливців та рибалок. Також вчили правильно закидати вудку, працювати спінінгом і спеціальними наживками.

Серед представлених на виставці човнів найбільше було гумових, вони коштували від 800 грн. Найдорожчі плавзасоби - із нержавійки та пластика, обладнані японськими двигунами та ехолотом. Вартість таких була від $30 тис.

Зараз ви читаєте новину «"За прохідністю цій вантажівці немає рівних" - у Києві показали мисливський ГАЗ-66». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути