четвер, 29 серпня 2013 13:37

Volvо розсекретили таємничий Сoncept Coupe
24

Компанія Volvo офіційно представила новий концепт- кар, що отримав назву Сoncept Coupe. Новинка поєднує в собі елементи дизайну, які будуть застосовуватись на майбутніх моделях шведського автовиробника, з низкою стилістичних деталей від купе P1800, що випускався з 1960 по 1973 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий "турботливий" Ford навчився вимірювати пульс і рівень глюкози

Концепт -кар отримав, зокрема , нетипові для моделей Volvo фальшрадіаторні грати з вертикальними ребрами, інтегровані в фари головного світла Т-подібні світлодіодні ходові вогні, низькі лінії даху і капоту , а також 21 - дюймові легкосплавні колісні диски.

В обробці інтер'єру Concept Coupe застосовані натуральні шкіра і дерево , метал , а селектор коробки передач виконаний з кришталю. Крім цього , прототип оснастили великим дисплеєм , розташованим на центральній консолі , інформація з якого може передавати, наприклад, на проекційний екран перед водієм.

Прототип оснастили гібридною силовою установкою. Вона поєднує в собі бензинову "четвірку" сімейства Drive- E з турбонаддувом, а також електромотор, який приводить в рух задню вісь купе. Характеристики кожного з агрегатів уточнені не були, але сумарна потужність установки становить близько 400 кінських сил. Динамічні показники концепт -кара невідомі.

Зараз ви читаєте новину «Volvо розсекретили таємничий Сoncept Coupe ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути