четвер, 22 серпня 2013 16:29

Оновлений Audi А8 став легшим і ще потужнішим
25

Компанія Audi офіційно презентувала оновлений седан A8, прем'єра якого відбудеться у вересні на автошоу у Франкфурті.

Чотири мотори моделі після рестайлінгу стали ще потужнішими, а сама машина стала легше. Крім того,  у Audi А8 з'явились повністю світлодіодні фари.

Бензинові двигуни новинки об'ємом три і чотири літри тепер розвивають 310 і 435 к.с. проти 290 і 420 к.с. до рестайлінгу. Віддача 3,0 - і 4,2-літрового турбодизеля збільшилася з 250 і 350 к.с до 258 і 385 л. с. відповідно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада "спустила" десятки тисяч на оренду бронеавтомобіля

Audi A8 також став легше. Маса модифікації зі стандартною колісною базою і трилітровим бензиновим мотором тепер становить 1830 кілограмів (раніше 1915 кг).
Одним з найбільш помітних нововведень Audi A8 після рестайлінгу стали матричні світлодіодні фари головного світла. Така оптика здатна автоматично регулювати світловий пучок так, щоб не засліпити водіїв на зустрічній смузі.

Система може самостійно підсвічувати дорожні знаки, "підморгувати" пішоходам, попереджаючи про наближення автомобіля, а також заздалегідь направляти світловий пучок у бік повороту, грунтуючись на даних навігаційної системи.

В автосалонах Німеччини автомобіль з'являться у листопаді. Вартість в базовій комплектації складатиме 74 500 євро, що на 500 євро дорожче дорестайлінгового варіанту моделі.

Зараз ви читаєте новину «Оновлений Audi А8 став легшим і ще потужнішим ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути