Ексклюзиви
четвер, 01 березня 2018 17:58

Volkswagen Touareg показали на дорожніх випробуваннях

Німецький бренд показав тизер моделі Touareg третього покоління.

Відео демонструє закамуфльований позашляховик на випробуваннях на дорозі та бездоріжжі. Ролик зняли в Іспанії, пише vwdrive

Автор: motoring
 

Авто має більше агресивні форми, ніж його попередник. Решітка радіатора плавно перетікає у фари. В обробці Touareg використовують дуже багато хрому і полірованого металу. Задня частина виглядає гладенькою із горизонтально розташованими задніми ліхтарями.

Технічних характеристик, навігації німецький виробник не розголошує. Ймовірно, авто матиме складний набір систем допомоги водієві. На кузові автомобіля помітні датчики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, яким буде новий Volkswagen Golf 8

Всередину VW Touareg нового покоління обіцяють помістити найбільший дисплей інформаційно-розважальної системи у своєму класі.

Офіційна прем'єра Volkswagen Touareg відбудеться 23 березня нинішнього року в Пекіні.

З'явилися перші фото кабріолета підвищеної прохідності Volkswagen T-Roc Convertible. Зображення моделі опублікував дизайнер Клебер Сільва VW T-Roc Convertible на сайті Behance. Кабріолет підвищеної прохідності візуально буде схожим на звичайний компактний крос Volkswagen T-Roc. Авто матиме м'який складаний верх.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen Touareg показали на дорожніх випробуваннях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути