середа, 06 лютого 2019 15:14

Volkswagen показав оновлений Passat
36

Фото: Volkswagen

Німецька компанія Volkswagen офіційно презентувала оновлену модель Passat.

Рестайлінгу зазнали седан, універсал і версія "позашляховик" Alltrack, пише 24 канал.

Зовнішній вигляд моделі зазнав не дуже суттєвих змін. Авто має нову решітку радіатора, передній і задній бампери. У базовій версії машина отримала світлодіодні фари й ліхтарі. Ззаду на дверях багажника - напис Passat.

У салоні встановили мультимедійну систему 3-го покоління з підтримкою інтернет-радіо. Вона також в режимі реального часу інформує про пробки. Тачскрін доступний в 6,5-, 8- і 9,2-дюймових розмірах. Поєднується з модернізованою цифровою панеллю приладів.

Найбільших змін зазнали система безпеки в автомобілі. Модель здатна здатна на швидкості до 210 км/год рухатись в напівавтоматичному режимі. Авто має інтелектуальний круїз-контроль, асистента утримання смуги, помічника руху з причепом, функцію автопарковки і електромеханічний підсилювач гальм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найбільшого автовиробника світу

Також модернізували двигуни. Їх оснастили фільтром для зменшення шкідливих викидів. Бензинові мотори TSI доступні у варіантах на 150 к.с , 180 к.с. і 272 к.с.. Дизелі TDI - 120 к.с , 190 к.с. або 240 к.с.

У гібридній версії Passat GTE збільшили автономний пробіг на електротязі до 55 км по циклу WLTP. Раніше було 50 км.

Німецький автовиробник Volkswagen показав тізер концепт-кару e-buggy. Його бренд привезе на автосалон до Женеви у березні нинішнього року. Це буде багі на електротязі. Його побудували на платформі MEB. Концепт має низький кузов і великі пороги. У нього відсутній дах. Вітрове скло і арка захисту замінюють його.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen показав оновлений Passat». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути