понеділок, 24 грудня 2012 10:02

Volkswagen офіційно показав кабріолет Golf R

Volkswagen офіційно показав кабріолет Golf R
Фото: vesti.ru

Концерн Volkswagen продемонстрував відкритий варіант найшвидшого Golf шостого покоління, дата виходу якого поки невідома. Втім, публікацію офіційного відеоролика можна вважати підтвердженням того, що робота над моделлю все ж ведеться.

Прототип VW Golf R зі складаним м'яким верхом був представлений на фестивалі Worthersee Tour, присвяченому тюнінгу автомобілів Volkswagen в 2011 році. Його технічна начинка повністю повторювала хетчбек Golf R, тобто кабріолет був оснащений 270-сильним дволітровим турбомотором, що розвиває 350 Нм, спортивною підвіскою і повним приводом. Зазначалося, що кабріолет міг прискоритися до 100 км/год менше, ніж за 6 секунд.

Судячи з опублікованого концерном відеоролику, майбутній серійний кабріолет Golf R зовні нічим не буде відрізнятися від торішнього прототипу, однак про те, які саме двигун і підвіску отримає серійна модифікація, в VW поки нічого не говорять. Втім, судячи з того, що кабріолет VW Golf GTI, представлений на тому ж фестивалі, вже став серійною моделлю, аналогічна доля чекає і відкритий Golf R. Щоправда, коли це станеться, також поки не відомо. Ймовірно, місцем дебюту "зарядженого" кабріолета стане один з найближчих великих світових автосалонів.

/media/video/474194/1_474194.flv

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen офіційно показав кабріолет Golf R». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути