Ексклюзиви
вівторок, 11 грудня 2012 12:24

Volkswagen показав найшвидший Polo в історії моделі

Компанія Volkswagen має намір випустити невеликою партією найшвидшу версію хетчбека Polo - вона отримала назву Polo R WRC. Хетчбек своєю появою повинен відзначити участь концерну в сезоні-2013 світового чемпіонату з ралі. Прийом замовлень почнеться вже цього тижня.

Автор: Фото: vesti.ru
 

За задумом VW, новий "гарячий" Polo повинен перевершити за основними характеристиками своїх головних конкурентів - Ford Fiesta ST і Clio Renaultsport. Відповідно, хетчбек отримає чотирициліндровий турбомотор об'ємом 2 літри, потужність якого наблизиться до 220 кінським силам. Будучи сагрегатірованним з 6-ступінчастою "механікою" зі спеціально підібраними передавальними числами, він прискорює хетчбек до 100 км/год за 6,4 секунди, при цьому максимальна швидкість досягає 243 км/год.

У серії VW Polo R WRC отримає більш розвинений аеродинамічний пакет з альтернативним переднім бампером і заднім спойлером, 18-дюймові колісні диски, спортивний інтер'єр і відповідні шильдики.

Автор: Фото: vesti.ru
 

Керівник дослідницького підрозділу VW Ульріх Хакенберг не приховує, що випуск обмеженої партії Polo R WRC допоможе омологації бойового ралійного хетчбека. Планується випустити 2500 "хот-хетч" за ціною від 33,9 тис. євро, повідомляє портал Autocar, причому якщо замовити новинку можна буде вже цього тижня, то перші "живі" автомобілі дістануться до покупців не раніше наступного вересня.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen показав найшвидший Polo в історії моделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути